ekonomijobb.se

loga

Ekonomiassistent, vikariat

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Ekonomiassistent, vikariat

Vad ska du göra?
I tjänsten ingår arbetsuppgifterna leverantörsfakturahantering, lånereskontra, löpande redovisning och avstämningar i våra kunduppdrag. Utbetalning av arvoden och ändringar hos Bolagsverket för styrelser i bostadsrättsföreningar.

Tjänsten innebär också att du stöttar ekonomerna och svarar på frågor från kunderna samt rapporterar till olika myndigheter. Arbetet är varierande och dagliga avstämningar sker i arbetsgruppen för att prioritera och fördela arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som är en team-människa och som är minst gymnasieekonom med erfarenhet av liknade arbete. Du är en van IT-användare och har goda i kunskaper i Officepaketet framför allt Excel. Vi arbetar huvudsakligen i Unit4 Business World (tidigare Agresso) och i Property Management.  

Du kommer att ha mycket kontakt med kunder och medarbetare på andra avdelningar i vår organisation och det är därför viktigt att du är serviceinriktad, kundorienterad, aktiv, flexibel, samt har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som arbetskamrater. Då det periodvis är hög arbetsbelastning bör man ha förmågan att hantera detta

Tjänsten är ett vikariat på heltid som varar 12 månader med placering i Uppsala. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Tycker du att detta låter intressant?
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Lediga tjänster senast 2021-01-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sist ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor, kontakta leveranschef Frida Favre, Frida.Favre@riksbyggen.se

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Ekonomiassistent, vikariat

Riksbyggen