ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent till Vattenfall

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-12

Ansök nu

Ekonomiassistent till Vattenfall

För dig som har viss erfarnehet av att arbeta med ekonomiska flöden och identifierar dig som tekniskt kunnig finns nu möjligheten att söka tjänsten som ekonomiassistent på Vattenfall. Är du dessutom erfaren inom SAP eller har enkelt att lära sig system? Då är detta tjänsten för dig. Sök tjänsten redan idag, vi selekterar löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Vattenfalls räkning en ekonomiassistent med omgående start som får bli en del av Accounts Payable-teamet som tillhör Vattenfalls Finance Business Support som hanterar alla leverantörsfakturor för Vattenfall. Vattenfall är en stor internationell organisation med det svenska huvudkontoret beläget i Arenastaden, Solna.

Huvuddelen av finansiella aktiviteter inom Vattenfall har outsourcats till extern part, men en del av uppgifterna ligger fortsatt kvar hos Vattenfall i den bevarade organisationen och till dessa söker vi nu en långsiktig ekonomiassistent. Här blir du en del av ett team om 11 personer. Uppdraget är långsiktigt där vi initialt inleder samarbetet under 3 månader, för att i god tid förlänga förusatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfall.

Du erbjuds

 • En dedikerad Konsultchef som stöttar dig och följer upp under uppdraget

 • Chansen att få värdefull och givande erfarenhet på ett globalt energibolag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om Vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med att:

 • Aktivt arbeta med att onboarda kunder och leverantörer till Vattenfalls e-faktura lösning.
 • Bidra till goda relationer med och god service till interna kunder och externa leverantörer samt kunder.
 • Punktligt utföra tjänster med hög leveranskvalitet i enlighet med allmänna processer, principer och riktlinjer.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har en god förståelse för processen som rör löpande leverantörsskulder.

Vi söker dig som

 • Har en universitetsutbildning inom ekonomi eller liknande kunskaper förvärvat genom tidigare erfarenhet

 • Har erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra tidigare. Erfarenheten kan vara från heltid såväl som deltid vid sidan av studierna.

 • Har goda kunskaper och förståelse för SAP

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska

 • Det är ett stort plus om du är tekniskt intresserad då teamet som du kommer tillhöra jobbar specifikt med e-invoice lösningar och problem

Som person har du en stark drivkraft och visar ett stort engagemang i ditt arbete. Du är en lagspelare med en utpräglad servicekänsla som värnar om ett gott samarbete. Vidare är du lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga.

Ett krav är att du har varit bosatt i Sverige i minst 5 år då tjänsten är säkerhetsklassad, aktuella kandidater kommer därför att gå igenom en säkerhetsprövning.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid,

 • Placering: Arenastaden, Solna

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har de elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. De vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation.

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till Vattenfall

Academic Work