ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent till vår uthyrningsverksamhet

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Ekonomiassistent till vår uthyrningsverksamhet

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


EKONOMIASSISTENT OCH ADMINISTARTÖR
Vill du arbeta som ekonomiassistent med inriktning mot leverantörsreskontra hos en av våra kunder i Göteborg?  Du som söker är tillgänglig för en omgående start och har möjlighet att arbeta under uppdragsperioden som sträcker sig till och med september initialt. 
 

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av leverantörreskontra och avstämningar mot såväl attesterande chefer internt på företaget men också kontakter med olika leverantörer. 
 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som är noggrann, prestigelös, ansvarstagande och inte drar dig för att hugga tag i det som behövs göras. Du trivs i en miljö där du arbetar i ett team men självständigt tar ansvar för den funktionen du verkar inom. 
Nedan kvalifikationer är viktiga för rollen: 

  • Ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent med inriktning mot leverantörsreskontra
  • Meriterande är tidigare erfarenhet av Jeeves eller motsvarande affärssystem
  • Du har mycket god allmän datavana
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift

 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på heltid, initialt under ett par månader med möjlighet till förlängning.
Sök tjänsten genom att klicka på "sök denna tjänst" högst upp på den här sidan. Ansökningar mailledes kommer inte att behandlas på grund av GDPR. 
 

ÖVRIG INFORMATION
Då tjänsten ska tillsättas omgående arbetar vi löpande med urvalet så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på. 
 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till vår uthyrningsverksamhet

Eterni Sweden AB