ekonomijobb.se

Företagsinformation

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar.

När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.

Tjänstebeskrivning

Till vår kund i Vara-trakten söker vi nu en ekonomiassistent.

Som ekonomiassistent kommer du i stor utsträckning jobba med hantering av leverantörfakturor och kontering. Andra arbetsuppgifter kan förekomma, som till exempel löpande bokföring. Tjänsten är på ca 30h/vecka, 6/8-21/12 + upplärning under juni månad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett sinne för ordning och reda och som trivs med att arbeta med siffror. Du fungerar väl i grupp, men har heller inget problem med att arbeta självständigt. Som person är du flexibel och prestigelös och har lätt att kommunicera via telefon då det även förekommer att besvara inkommande samtal. Du är lättlärd och har lätt att sätta sig in i nya arbetsuppgifter.

Du bör ha läst ekonomi som lägst på gymnasienivå och har tidigare arbetslivserfarenhet i rollen som ekonomiassistent. För att lyckas i tjänsten behöver du ha goda kunskaper samt känna dig bekväm med bokföring.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kontering, gärna kostnadsställekontering. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av Navision eller liknande affärssystem.

Du har goda kunskaper i Microsoft Office, främst Excel och du talar och skriver god svenska.

Krav
B-körkort

Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Vikariat

Kontaktperson(er)
Sara Stenlund
sara.stenlund@premier.se
0727-007838

logga

Ekonomiassistent till vår kund i Vara-trakten

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb