ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent till välkänt bolag i Solna

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

Ekonomiassistent till välkänt bolag i Solna

Är du en lösningsfokuserad och samhällsintresserad ekonomiassistent som trivs i en föränderlig miljö med högt tempo? Värdesätter du att jobba i en miljö med engagerade kollegor och där man får jobba både i team och självständigt? Vill du arbeta på ett bolag där man utvecklar sin personal och samtidigt är måna om miljö – då har vi tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

Till vår kund, en stor operatör inom kollektivtrafik med kontor i Solna söker vi nu en ekonomiassistent till koncernens service center. Du kommer tillhöra en grupp på ca 30 personer och rapportera till gruppchefen inom kund- och leverantörsreskontra samt cash management.


Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


Som ekonomiassistent arbetar du med kundfakturering, upplägg av nya kunder och kreditberedning, kravhantering, hantering av leverantörsfakturor och upplägg av nya leverantörer och påminnelsehantering.
Du kommer likaså arbeta med utredningsarbete, kontoavstämningar, månadsbokslut och årsbokslut för kund- och leverantörsreskontran. Du kommer ha kontakt med svenska och utländska leverantörer och kunder. Vi arbetar löpande med förbättringsprojekt och att arbeta eller leda ett projekt kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Vem är du?

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har tidigare erfarenhet från att arbeta i en liknande roll. Vi tror att du har någon form utav ekonomisk utbildning. Har du goda kunskaper i Agresso eller Excel är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är strukturerad, noggrann, driven och lösningsfokuserad. Du tycker om att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vi tror att du har god samarbetsförmåga samt är engagerad och sprider engagemang. Du har en positiv inställning till utmaningar och håller hög servicenivå då du kommer att verka på ett servicecenter.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som ekonomiassistent inom en koncern där man arbetar för i spännande bransch där man prioriterar samhällsnytta och utveckling. Du kommer tillhöra ett team som brinner för att ge högkvalitativ service och som har en positiv inställning till problemlösning. Kontoret är beläget i trevliga lokaler i Solna.
Du erbjuds ett hyrköp och kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning de första 6 månaderna för att sedan bli överrekryterad om båda parter är nöjda. Start är omgående. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till välkänt bolag i Solna

Jurek Bemanning