ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent till uppdrag över sommaren med start omgående

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Ekonomiassistent till uppdrag över sommaren med start omgående

Till vår kund, en patentbyrå inom immaterialrätt söker vi nu en ekonomiassistent att avlasta i det löpande under sommarmånaderna med start omgående. Uppdraget förväntas löpa till början på september. Kunden har sitt kontor på Södermalm men man kommer efter upplärning ha möjlighet att arbeta på distans.

Arbetsbeskrivning:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Löpande redovisning 
  • Kontering
  • In/utbetalningar
  • Kund-och leverantörsreskontra
  • Påminnelsehantering
  • Avstämningar

Vem är du?
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning. Du har god förståelse för ekonomiflödet och kan självständigt driva ditt eget arbete. Vidare har du goda kunskaper i Excel och kan göra enklare formler. Har du dessutom erfarenhet av ekonomisystemet Pyramid ses det som meriterande.

Som person är du noggrann och strukturerad, service-minded och bredd att hugga in där det behövs.

Du erbjuds
En bred roll som ekonomiassistent. Tjänsten omfattar 75 alternativt 100% med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper fram till 1:a september. 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent till uppdrag över sommaren med start omgående

Jurek