ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent till trendigt företag på Söder

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

Ekonomiassistent till trendigt företag på Söder

Är du en positiv och driven ekonomiassistent som vill skaffa dig mer erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning? Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund, ett svenskt expansivt företag inom tillverkning av sport-och fritids utrustning som sitter i trendiga lokaler på Söder. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Du kommer ingå i ekonomiavdelningen på totalt 6 personer och rapporterar till Redovisningschefen.

Arbetsbeskrivning:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Avlasta i sedvanliga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Vem är du?                                                                                                                  

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom reskontra, bokföring och fakturering. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Har du dessutom erfarenhet av ERP system Dynamics AX ses det som meriterande.

Som person är du en positiv och glad lagspelare. Du ser möjligheter och är en driven problemlösare som gillar ordning i ditt arbete.

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent på ett spännande expansivt bolag med placering i trendigt lokaler vid Nytorget på Söder. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till trendigt företag på Söder

Jurek Bemanning