ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på Vindex söker just nu en ekonomiassistent för vår kunds räkning. Hela rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av Vindex och anställning kommer att erbjudas direkt hos kund. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Som ekonomiassistent på det här bolaget kommer du att arbeta genom hela ekonomiflödet. Bland annat med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra och andra vanligt förekommande ekonomirelaterade uppgifter. 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiassistent till produktionsbolag i stark tillväxt: 

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Löpande bokföring i Fortnox

  • Rapportera löpande till både interna och externa parter

  • Förekommande ad-hoc uppgifter

I takt med att bolaget växer så kommer även ekonomiteamet växa och därför ges du möjlighet till att komma med idéer och förslag för att effektivisera och utveckla processer och rutiner.

Kvalifikationer för rollen som Ekonomiassistent till produktionsbolag i stark tillväxt:

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande 

  • Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi

  • Goda Excelkunskaper

  • Tidigare erfarenhet av Fortnox är meriterande, men inget krav 

  • Kommunicerar flytande på engelska, såväl i tal som skrift

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som är hungrig och redo att utvecklas tillsammans med bolaget. Förutom att du är noggrann och strukturerad, engageras du också av att leverera innovativa idéer som bidrar till ekonomifunktionens utveckling. Utöver det är du social med en positiv inställning. Det är dessutom ett plus om du som person är sportintresserad! 

Är det dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EAEKASS1995. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund vid fler frågor kring rollen. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. 

 

Ekonomiassistent till tech-bolag i stark tillväxt

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-16

Ansök nu

Dela detta jobb