ekonomijobb.se

Nu sökes en ekonomiassistent för hyrrekrytering till stor koncern
Vi på Vindex söker nu en ekonomiassistent för hyrrekrytering till en av våra kunder. Du kommer initialt att gå som konsult via Vindex under de första 6 månaderna för att sedan övergå i en fast roll hos kunden. Detta givet ett gott samarbete. I tjänsten kommer du att arbeta med hela processen inom kundreskontra och ingå i en större ekonomiavdelning.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som ekonomiassistent till stor koncern
Fakturering
Påminnelse- och inkassohantering
Avstämningar
Löpande redovisning
Kontakt med andra bolag i koncernen
Delaktig i bokslut
Sätta upp processer och rutiner
Förekommande ad hoc-uppgifter
För den här rollen söker vi dig med ett stort intresse för siffror och ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Som person är du positiv och nyfiken och drivs av att ständigt utvecklas. Därtill ser vi gärna att du trivs med breda kontaktytor samt är social och kommunikativ.

Kvalifikationer för rollen som ekonomiassistent till stor koncern
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst 1-2 års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete
Tidigare arbetat med liknande uppgifter
Goda systemkunskaper
Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SJEKASS687. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster inom ekonomi? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ekonomiassistent till stor koncern

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-23

Ansök nu

Dela detta jobb