ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent till spännande uppdrag i Lund

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Ekonomiassistent till spännande uppdrag i Lund

Nu söker vi dig som är ekonomiassistent och redo för en ny spännande utmaning. Har du arbetat som ekonomiassistent eller i liknande roller tidigare? Kanske sommarjobbat? Tveka isåfall inte att söka.

Arbetsuppgifter:
I rollen som ekonomiassistent är de huvudsakliga arbetsuppgifterna:

• Leverantörsreskontra

• In- och utbetalningar

• Kontoavstämningar

• Löpande bokföring

• Bokslut och rapportering 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en kommunikativ person med relevant högskoleutbildning eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant. Du har tidigare jobbat som ekonomiassistent. Vi tror att du som söker är van att ta ansvar, har en hög energinivå, ett härligt driv och vill sätta dig in i arbetet. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har ett positivt synsätt. Vidare så är du förtroendeingivande, hjälpsam och inte rädd för att ställa frågor. 

Om ansökan:
Är du den vi söker till detta uppdrag? Skicka då in din ansökan direkt! Det är ett heltidsuppdrag som är tilltänkt att starta omgående och löper fram till årsskiftet med eventuell möjlighet till att bli anställd efteråt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson, karin.thorstensson@jurek.se, 073-980 69 27

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget:
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till spännande uppdrag i Lund

Jurek