ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent till spännande uppdrag i Gislaved

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-25

Ansök nu

Ekonomiassistent till spännande uppdrag i Gislaved

Till vår kund i Gislaved söker vi nu en serviceinriktad och driven ekonomiassistent för ett kortsiktigt uppdrag. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta i en grupp med fyra kollegor, där du dagligen får ha kontakt med kollegor på olika avdelningar inom verksamheten. Har du utbildning inom ekonomi och ett eller ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Är du en fena på att sätta dig in i nya system? Är du nu sugen på att utvecklas i din roll som ekonomiassistent och vill få mer erfarenhet? Då är du varmt välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos vår kund i Gislaved kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att handla om internfakturering. På kontoret i stort arbetar ett trettiotal medarbetare och på din avdelning kommer du att ha fyra stöttande och hjälpsamma kollegor. Utöver internfakturering kommer dina arbetsuppgifter att innefatta: 

- Debitering

- Viss personaladministration 

- Daglig kontakt med verksamheten 

- Daglig kontakt med IT-tekniker 

- Delaktighet i projekt 

Det här är ett konsultuppdrag på 100% med start omgående och som pågår till slutet på september. 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en utbildning inom ekonomi, alternativt har du samlat in motsvarande kunskap från arbetslivet. Du har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och du har en god systemvana. Har du tidigare arbetat med internfakturering är det mycket meriterande. Vidare har du grundläggande kunskap i Excel. 

Som person tror vi att du som söker har en god känsla för service. Vidare har du skinn på näsan och är trygg i dig själv. Du trivs med att arbeta i nära samarbete med kollegor på flera olika avdelningar. 

Du talar och skriver obehindrat på svenska. 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett fartfyllt konsultuppdrag hos vår kund i Gislaved. Uppdraget påbörjas omgående och pågår till sista september. Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande, så se därför till att skicka in din ansökan så fort som möjligt! Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. elin.gulin@jurek.se Ansök på www.jurek.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till spännande uppdrag i Gislaved

Jurek Bemanning