ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent till sommaruppdrag i Solna

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Ekonomiassistent till sommaruppdrag i Solna

Till vår kund, ett företag inom flygtransport och godstrafik med placering i Solna söker vi nu en ekonomiassistent för ett sommaruppdrag med start så snart som möjligt. Uppdraget löper till mitten på augusti, vecka 34. Du kommer ingå i redovisningsgruppen som består av totalt 10 personer och rapporterar till Teamleader för redovisningsgruppen.

Arbetsbeskrivning:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Leverantörsreskontra
  • Scanna fakturor
  • Distribuera fakturor
  • Skicka för attest
  • Ankomstregistrera
  • Påminnelser och kravhantering
  • Behjälplig på kundreskontra

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, kunden arbetar med stora flöden varför struktur och noggrannhet är viktiga egenskaper du besitter samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt arbetstempo. Du är en positiv lagspelare som är bredd att hugga in där det behövs.

Du erbjuds

En utvecklande roll som ekonomiassistent där du får möjligheten att lära dig mer om arbetet på en ekonomiavdelning. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper fram till mitten av augusti.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till sommaruppdrag i Solna

Jurek Bemanning