ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent till sökes till myndighet

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-14

Ansök nu

Ekonomiassistent till sökes till myndighet

Just nu söker vi en ekonomiassistenter till myndighet i Stockholm. Ett uppdrag med start omgående. Välkommen in med en ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att stödja arbetet med hyresbidrag som inkommit till inkommit till följd av Covid-19 pandemin.

Uppdraget innebär att ta emot inkommande handlingar, kvalitetssäkra uppgifter, begära in kompletteringar, söka ut relevant information, registrera i Boverkets system. Därefter presentera ärendet för erfaren handläggare som beviljar stöd i två steg. Visst efterarbete med registrering av handlingar, arkivering och övrig administration.

Vem är du?

Vi söker dig som har god analytisk förmåga, är noggrann men har ett flexibelt förhållningssätt. Vidare är du bra på att göra helhetsbedömningar samt kan kombinera det med detaljer. Du ska också ha följande kompetens;

  • Avslutad gymnasieutbildning eller likvärdigt, gärna inom ekonomi
  • Minst ett (1) års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent
  • Erfarenhet av att hantera siffror och att göra enklare analyser
  • Goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel
  • Goda kunskaper i svenska tal och skrift

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med planerad start omgående och beräknas pågå till och med 2020-10-31, med eventuell förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent till sökes till myndighet

Jurek