ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent till Setterwalls Advokatbyrå i Stockholm

Företag Teamtailor AB
Ort
Utgår

2021-06-23

Ansök nu

Ekonomiassistent till Setterwalls Advokatbyrå i Stockholm

Har du nyligen tagit examen inom ekonomi och ser fram emot ett första steg i karriären? Brinner du för service och vill tillhöra ett positivt team som lägger stor vikt vid den kollegiala gemenskapen? Då kan tjänsten på en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer vara något för dig!

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer.  Vi har tillsammans lagt ett stort engagemang på att formulera vilka vi är, vår vision och våra spelregler – fundamentet för vår verksamhet och vår väg framåt. Vår värdegrund kan beskrivas med nyckelorden fokuserade, okomplicerade, ansvarstagande och engagerade och präglar oss i vårt dagliga arbete. Satsar du på oss, kommer vi att satsa helhjärtat på dig.

Vi söker nu en kollega till vår ekonomiavdelning. Det här är rollen för dig som är i början av din ekonomiska karriär och önskar tillhöra en grupp av kompetenta kollegor. Du trivs i en professionell miljö där du får ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du tillhör ett sammansvetsat team.

Setterwalls sitter i fina lokaler, precis intill Humlegården, i centrala Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Setterwalls finner du en organisation som drivs av engagemang. När du börjar hos oss kommer du att få en väl utvecklad introduktion till arbetet bland annat genom ett gediget stöd från ditt team samt din handledare och fadder.

Som en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer vill vi inte bara ligga i framkant när det kommer till vårt juridiska arbete.  Vi tagit fram konceptet – ”Ett Setterwalls som håller i längden” där vi engagerar oss inom olika områden kopplat till hållbarhet. Vi berättar gärna mer om vårt samhällsengagemang i vårt möte.

Arbetsbeskrivning
Som Ekonomiassistent på Setterwalls Advokatbyrå blir du en mycket värdefull del i ett sammansvetsat team om 5 personer. Du kommer att arbeta nära byråns övriga organisation. Tillsammans med två kollegor kommer du att främst arbeta med fakturering men även stötta organisationen med andra ekonomitjänster.

För att passa in i rollen och kunna ge bästa möjliga support till organisationen är det är viktigt att du är flexibel och har en hög servicenivå. Vi tror vidare att du är proaktiv, strukturerad, noggrann och har en god prioriteringsförmåga. Inom ramen för ditt ansvar kommer du att hantera information som kräver sekretess, varför det är viktigt att du har hög integritet och förståelse för den bransch vi jobbar inom.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom från universitetet med inriktning mot redovisning, alternativt en gymnasieekonom med några års relevant arbetslivserfarenhet. Eftersom vi dagligen arbetar i Office-paketet är det en förutsättning att du har goda kunskaper i vanligt förekommande program och i synnerhet Excel.

Eftersom byrån hanterar många olika klienter, både internationella och nationella, varför det är viktigt med ett professionellt språkbruk på både engelska och svenska.

Frågor och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående byrån, gruppen och/eller rollen, vänligen kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV, personligt brev, betygsunderlag från universitetet samt andra relevanta betyg och intyg. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent till Setterwalls Advokatbyrå i Stockholm

Teamtailor AB