ekonomijobb.se

Ekonomiassistent till Säkerhetsbolag i Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-14

Ansök nu

Ekonomiassistent till Säkerhetsbolag i Stockholm

Just nu söker vi på Talent Recruitment en ny talang med bred kompetens inom fakturering och utredningsarbete till rollen som Ekonomiassistent för ett uppdrag hos Säkerhetsbolaget. Vi tror att du är en prestigelös och organiserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att få jobba med människor. Stämmer det in på dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vem söker vi?

Till rollen som Ekonomiassistent söker vi framförallt dig som är en prestigelös och organiserad person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få jobba med människor. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med 6 kollegor och rapporterar direkt till gruppchefen. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med Navision. Utöver det är det en stor fördel om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat i en liknande roll tidigare.

Vi ser gärna att du

  •  har arbetat med ekonomi och framförallt fakturering tidigare
  •  har god systemvana

Hur du ansöker

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Talent Recruitment men arbeta uppdragsbaserat hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tina Leijon på telefonnummer: +46 70 438 5940 eller via e-post: tina.leijon@talentrecruitment.se.

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Snabba fakta
FÖRETAG
Säkerhetsbolag
ORT
Stockholm
ANSTÄLLNINGSTYP
Temporary
ANSVARIG KONSULT
Tina Leijon

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till Säkerhetsbolag i Stockholm

Talent Recruitment