ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent till nordisk koncern

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Ekonomiassistent till nordisk koncern

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent med erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra. Dina arbetsuppgifter kommer vara relaterade till administration av inköp och försäljning av bilar. Kunden har de senaste åren genomgått en ordentlig tillväxtresa och har nyligen flyttat till lokaler i närheten av Infra City.

Du kommer jobba i ett team på 7 personer och rapportera till bolagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stöd och support till säljarna
  • In- och utbetalningar
  • Boka kontoutdrag
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har jobbat som ekonomiassistent i 3-4 år och du är van att hantera stora flöden. 

Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i Microsoft AX och även har vanan från något CRM system. Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och kan hantera ett högt tempo. Du är även noggrann, ansvarstagande och positiv.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa fram till slutet på oktober. Uppdraget är förlagt till heltid och det är viktigt att du kan vara på plats 2-3 dagar i veckan på kundens kontor. Det kommer finnas möjligheter till att parkera i anslutning till kontoret om så önskas.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent till nordisk koncern

Jurek