ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent till Memira Eyecenter

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Ekonomiassistent till Memira Eyecenter

För Memira Eyecenters räkning söker Vindex nu en ekonomiassistent. Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. Vi har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av våra 60 kliniker. Vi är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och nu växer vi snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad. Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Memira Eyecenters är ”the eye partner for life’ genom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården.

Varje medarbetare är en viktig lagspelare och vi arbetar mot ett gemensamt mål. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter, stöttning, utmanande arbetsuppgifter och en stimulerande arbetsplats. Företagskulturen kännetecknas av engagemang, utveckling och omtanke.

Vill du arbeta i en dynamisk organisation i ett spännande skede med en stark tillväxt? Lockas du av att utvecklas i rollen som ekonomiassistent och av att lära dig ännu mer inom området? Tilltalas du av en roll där du får arbeta brett inom redovisningsområdet, från löpande redovisning till att vara behjälplig vid bokslut, samtidigt som du får möjlighet att arbeta tillsammans i ett team med mycket kompetenta och trevliga kollegor? Då är detta din nästa utmaning! Företagskulturen kännetecknas av engagemang, utveckling och omtanke.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett team av 7 ytterligare kollegor som arbetar med löpande redovisning, bokslut och rapportering för den skandinaviska koncernen. Tjänsten rapporterar till Redovisningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Kollegorna i teamet arbetar med redovisning för ett antal verksamheter inom koncernen och i denna roll kommer du att arbeta brett med alltifrån kund- och leverantörsreskontra samt  vara behjälplig vid avstämningar och bokslut. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande redovisning
 • Behjälplig vid månatliga avstämningar
 • Behjälplig i årsbokslutsprocess och vid revision
 • Kontakt med kliniker, butiker och avdelningar internt samt med externa leverantörer.
 • Hjälpa till att kontinuerligt komma med förslag för att förbättra och utveckla processer och rutiner
 • Viss administration kring inköp- och avtalshantering
 • Förekommande ad hoc-uppgifter

Personliga egenskaper

För att passa i rollen är det viktigt att du trivs i en händelserik miljö och är van att arbeta mot olika deadlines. Du ser positivt på att ha en roll som förändras över tid och är öppen till att ta dig an olika typer av uppgifter kopplade till redovisning. Du är bra på att samarbeta med andra, då du arbetar nära dina kollegor inom redovisningsteamet men även har täta kontakter med andra personer internt och externt. Det är viktigt att du är strukturerad och kvalitetsmedveten och ser till att saker och ting blir gjorda. Memira Eyecenter har höga mål för sin verksamhet och ser positivt på att du kommer med egna initiativ och förslag på förbättringar och effektiviseringar inom ditt område. Vi ser därav att du är lösningsfokuserad och utvecklingsorienterad.

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 3 års erfarenhet i en liknande roll
 • God förståelse för redovisningsflödet och trygg i den löpande redovisningen
 • Viss erfarenhet av månadsbokslut och balansavstämningar
 • God systemvana och hög digital mognad
 • Van Excelanvändare
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Vindex AB. Är du den vi söker? Ansök via annonsen alternativt skicka ditt CV till ansvarig rekryterare Fanny Åberg (070-770 58 68 eller fanny.aberg@vindex.se). Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

www.vindex.se

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till Memira Eyecenter

Vindex AB