ekonomijobb.se

Ta chansen! Mediatecs team i Kungälv söker en ekonomiassistent för att förstärka ekonomiavdelningen under semesterperioden mitten maj-30 augusti. 

Mediatec Solutions är ett av Europas största företag som levererar tekniska lösningar för media, event, sport, industri samt företagsevenemang inom olika branscher. I Sverige har Mediatec ca 150 anställda fördelade på två kontor, Bromma och Kungälv, där Kungälv är huvudkontor. 

Rollen
Som ekonomiassistent på Mediatec arbetar du i ett team om fyra personer med kund- och leverantörsreskontra, kvittoredovisning, bokföring och avstämningsuppgifter. Du rapporterar till Ekonomichefen.

Tjänsten avser 100% och med tillträde i mitten av maj-augusti. Som inhyrd TEMP-TEAM konsult erbjuder vi dig avtalsenliga villkor och en personlig kontaktperson för att säkra att du kommer väl tillrätta på din arbetsplats. 

Du erbjuds
Mediatec Solutions erbjuder dig en omväxlande tjänst med trevliga kollegor i en god arbetsmiljö. Vi arbetar efter kärnvärdena Integritet, Passion, Laganda, Innovativ

Din profil
Vi söker dig som:
- har minst 3 års erfarenhet inom liknande arbete
- hanterar svenska och engelska i tal och skrift 
- goda kunskaper i Officepaketet. Kunskaper i Navision är mycket meriterande.

Eftersom arbetet är varierande behöver du vara flexibel och serviceinriktad. Du är av naturen en noggrann prestigelös person som brinner för att ge service, både internt och externt.

Intresserad?
Är du Mediatecs nästa ekonomiassistent? Sök tjänsten redan idag då vi har ett löpande urval.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gunde Algebäck, telefonnummer 0709-95 21 90 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning! 

Logga

EKONOMIASSISTENT TILL MEDIATEC I KUNGÄLV

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-05

Ansök nu

Dela detta jobb