ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Marenor är en ledande sjömatsproducent på den nordiska marknaden och ingår i den norska sjömatskoncernen Insula. Vi är modiga, nära och engagerade i allt vi gör. Det genomsyrar allt från det miljövänliga fisket, de smakrika produkterna, vårt samhällsansvar och till relationer med våra anställa, kunder och leverantörer. Vi levererar våra smakrika produkter i Norden, övriga Europa och vidare ut i världen. Vårt namn Marenor ger en fingervisning om vår verksamhet; 'mare' är det latinska ordet för hav och 'nor' signalerar vårt nordiska ursprung. Marenor har sin verksamhet på den svenska västkusten med kontor i Göteborg och fabriker i Kungshamn och Lysekil.

Insulakoncernen etablerades 2015. Genom vår portfölj av starka och traditionsrika företag, samlar och bygger vi en stabil, tvärvetenskaplig kompetens om förädling och försäljning av sjömat. Vår strategi är att tillsammans vara en komplett leverantör av sjömat till dagligvaruhandeln och storhushållsmarknaden, med Norden som vår hemmamarknad.

Sjömat är bra för kroppen och bra för miljön. Konsumenterna väljer sjömat när den smakar gott och är enkel att tillaga. Det ska vi jobba för och genom det göra vårt samhälle sundare och mer hållbart. Det är därför vi säger: En bättre värld genom kärlek till sjömat.


Det händer mycket hos oss på Marenor och vi söker dig som vill vara med på denna fantastiska resa! Gillar du siffror och administration samt är utåtriktad och tycker om service?  Då är jobbet som ekonomiassistent något för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent hos oss på Marenor i Kungshamn kommer du ingå i en arbetsgrupp om fem medarbetare. Rollens främsta arbetsuppgifter är att ansvara för hanteringen kring leverantörsfakturor såsom scanning, kontering och intern distribution samt vara behjälplig med andra administrativa uppgifter som kan uppstå på kontoret.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är analytiskt och gillar ordning och reda. Dig som är flexibel, självständig och prestigelös. Som person är du även kommunikativ, har nära till skratt och är serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Utbildning/Kvalifikationer:

 • 3-årigt ekonomisk gymnasium eller motsvarande

 • 1-2  års arbetslivserfanehet inom ekonomi

 • Är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad

 • Värderar samarbete högt

 • Flytande i Svenska

 • Officepaketet framför allt Excel

Önskvärt

 • Högskoleutbildning eller liknande inom ekonomi

 • Har 1-3 års erfarenhet inom ekonomi och administration

 • Erfarenhet av sjömat och livsmedelsbranschen

 • Erfarenhet av IT/affärssystemen SAP, M3, Agresso, Medius eller liknande

 • Är kommunikativ och gillar att arbeta med människor


OM TJÄNSTEN
I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sverige och alla frågor går via rekryteringskonsulten Therese Hedén, therese.heden@eterni.se 
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Tjänsten är en direktanställning via oss på Marenor med en provanställning på 6 månader.

ÖVRIG INFORMATION
Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte p.ga GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!
 

 

Ekonomiassistent till Marenor i Kungshamn

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Dela detta jobb