ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiassistent till ledande inkassobolag!

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Ekonomiassistent till ledande inkassobolag!

Har du erfarenhet av ekonomiarbete och brinner för siffror? Är du därtill en person som trivs i en föränderlig miljö och är van att självständigt driva ditt arbete framåt? Här erbjuds du en utvecklande roll där du snabbt blir en viktig del i företagets fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget alternativt en överrekrytering.

Om företaget

Företaget är en branschledande leverantör av kredithanteringstjänster med närvaro på över 20 marknader i Europa. Bolaget hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöden och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får de stöd de behöver för att bli skuldfria.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent ingår du i företagets specialistteam inom Operation Finance. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med betalflöde och kundreskontran. Tillsammans med teamet säkerställer ni en effektiv och kvalitativ hantering av inkommande och utgående betalningar från slutkund, myndighet och kund samt hantering av kundens reskontror. Vidare arbetar du med andra förekommande ekonomirelaterade arbetsuppgifter, exempelvis delaktighet i den löpande bokföringen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst gymnasial utbildning
• Minst ett års arbetslivserfarenhet från en liknande ekonomiroll
• God systemförståelse samt mycket goda kunskaper i Excel
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• Starkt meriterande med erfarenhet från inkassoverksamhet alternativt bank och finans

För att lyckas i rollen har du förmågan att på egen hand skapa struktur i ditt arbete och enkelt prioritera rätt saker. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna beslut för att komma framåt. Du driver självständigt dina arbetsuppgifter men har också en god samarbetsförmåga och ser värdet med att arbeta tillsammans i ett team. Vidare är du noggrann och flexibel och trivs med sociala kontaktytor i ditt arbete. Du ska vara en lojal och god lagspelare som bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat och som uppskattar att arbeta i ett litet team, där alla hjälps åt för att skapa bästa möjliga resultat och mervärde.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, inkasso, ekonomiassistent, assistent, handläggning, betlaningar, administration, ekonom, siffror, kundreskontra, reskontra, stockholm, heltid, söder

Dela detta jobb

logo
Ekonomiassistent till ledande inkassobolag!

Bravura