ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag på Lindholmen

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag på Lindholmen

Till vår kund inom IT-branschen söker vi nu en trygg och driven ekonomiassistent för ett stimulerande och långsiktigt uppdrag. Du kommer att sitta i vår kunds ljusa och fräscha lokaler på vackra Lindholmen i centrala Göteborg. Trivs du med att ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och samtidigt vara en del av ett engagerat och hjälpsamt team som präglas av humor? Har du ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och vill utvecklas ytterligare? Då kan det här vara uppdraget för dig! 

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående, där det i förlängningen finns chans till anställning hos vår kund. 

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent hos vår internationella kund inom IT-branschen kommer du att ha en varierad arbetsvardag. Du kommer att vara en del av ett härligt och engagerat team på 8 personer. I ditt arbete kommer fokus huvudsakligen att ligga på: 

  • Fakturering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Hantering av interna fakturor/utlägg
  • Personaladministration 
  • Hantering av tidrapporter
  • In- och utbetalningar

I din roll som ekonomiassistent kommer du att ha en del kontakt med konsulter och chefer över telefon och mail. Du kommer att arbeta i Visma. 

Du som söker
Till rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har minst 2 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller motsvarande. Har du utbildning inom ekonomi så är det meriterande, men inget krav. Vidare har du god systemvana och det är meriterande med erfarenhet av arbete i Visma, men det är inget krav. 

Som person tror vi att du som söker är trygg i dig själv och din kompetens. Du har ett starkt driv och tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har inga problem med att lyfta telefonen, då rollen kommer innebära en hel del telefonsamtal. Vi ser gärna att du har glimten i ögat och tycker om att arbeta i ett team som präglas av humor och positiv energi. Då du kommer att hantera konsulters tidrapporter och övrig personaladministration kan du räkna med en hel del avbrott under arbetsdagen i form av telefonsamtal och mail, vilket innebär att vi söker dig med en förmåga att växla mellan arbetsuppgifter. 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett variationsrikt och roligt uppdrag som ekonomiassistent. Du kommer att sitta i vår kunds härliga lokaler på vackra Lindholmen. Uppdraget kommer att starta omgående och det är ett långsiktigt uppdrag. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. Du når mig på: elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag på Lindholmen

Jurek Bemanning