ekonomijobb.se

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till vår kund. Du kommer att arbeta i kundreskontra-teamet, som idag består av två medarbetare. Du kommer ha ditt ansvarsområde, men det är även viktigt att arbeta tillsammans i team. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder där detta blir ditt första uppdrag.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

  • Kundreskontra
  • Påminnelser
  • Inkasso
  • Betalningar
  • Support till kunder

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som är utåtriktad, är gymnasieekonom eller har yrkeserfarenhet med inriktning mot redovisning. Du har tidigare erfarenheter av kundreskontra, har goda kunskaper inom MS Office samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper inom SAP är en fördel, men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. För att trivas som ekonomikonsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar, kan hålla deadlines samt är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

 

Ekonomiassistent till kund i Norrort, Stockholm

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb