ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent till Jurek Rekrytering och Bemanning

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Ekonomiassistent till Jurek Rekrytering och Bemanning

Arbetsbeskrivning

Vi på Jurek Rekrytering & Bemanning AB söker en ekonomiassistent. I din roll som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett med allt dagligt förekommande arbete på ekonomiavdelningen. Ett av dina fokusområden kommer att vara kundreskontran där du får en viktig nyckelfunktion vid fakturering och därefter kundfrågor, betalningar, påminnelsehantering etc. Vidare kommer du att vara involverad i en rad olika projekt för att effektivisera ekonomifunktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kundreskontra
  • Leverantörskontra
  • Fakturering
  • Löpande bokföring
  • Ad hoc uppgifter

Du har ett nära samarbete med Jureks Redovisningansvarige och rapporterar till Head of Finance.

Vem är du

Till denna tjänst söker vi dig med relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet av en liknande roll. Du har fördelaktige 2-3 års erfarenhet i en likande position. Du har goda kunskaper inom leverantörs-och kundreskontra och vi ser det som meriterande om du har jobbat inom en transaktionsintensiv miljö. Du har hög systemförståelse och mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då du har mycket kontakt med såväl interna medarbetare som kunder och leverantörer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är effektiv, metodisk, flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid. Vidare är du en prestigelös lagspelare med stor ansvarskänsla. Du är en positiv, ambitiös och serviceinriktad person som är van att hantera stora flöden och olika arbetsuppgifter samtidigt och har ett sinne för detaljer. Vidare är du en lojal medarbetare som är hjälpsam gentemot kollegor samt noggrann i ditt yrkesutövande och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi är en koncern med stark entreprenöriell anda varför du bör trivas i en miljö med högt i tak, snabba beslutsvägar och dedikerade kollegor.

Du erbjuds

En utvecklande, utmanade och rolig tjänst i en organisation med driv och engagemang. Du kan komma att bli involverad i andra av koncernens bolag som verkar inom vitt skilda branscher. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter att på sikt, självständigt ansvara för ett eller flera dotterbolag. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Vi ser gärna en omgående start alternativt enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Koncernen, som består av totalt tolv bolag, drivs i en entreprenöriell anda. Flera framgångsrika bolag såsom Jurek Rekrytering & Bemanning AB, ID. Entity AB, Life Event Sweden AB och NO VI Resort AB ingår i koncernen. Jurek Rekrytering & Bemanning är koncernens största bolag. Bolaget bildades 2006 och har haft en stark tillväxt och inte mindre än sex gånger har bolaget utsetts till DI-gasell. Samtliga bolag i koncernen drivs av entreprenören Shervin Razani och koncernen omsätter runt 500 MSEK årligen. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vår ekonomiavdelning med en ekonomiassistent.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till Jurek Rekrytering och Bemanning

Jurek