ekonomijobb.se

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent för sommarvikariat till kund i Järna. Detta kan vara den perfekta tjänsten för dig som är student och vill arbeta extra som ekonomiassistent under sommaren alternativt dig som söker ett konsultuppdrag inom ekonomi under sommaren! Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader där du under uppdragets gång kommer att vara anställd hos Brightby.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder möjligheten att utvecklas på våra kunders ekonomifunktioner och hjälpa våra kunder att nå goda resultat. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

Kundreskontra

Leverantörsreskontra

Löpande bokföring

Månadsavstämning av vissa balanskonton

Likviditetskoll/uppföljning

Inköp

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som studerar eller som vill arbeta som konsult under sommaren hos vår kund. Som person har du ett genuint intresse för ekonomi, drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du är flexibel, kommunikativ och har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt.

 

Start: Juni – Augusti

Placering: Järna, Stockholm

Omfattning: Visstidsanställning

Ekonomiassistent till Järna, Stockholm

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb