ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent till Internationellt konsultbolag i city

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Ekonomiassistent till Internationellt konsultbolag i city

Har du erfarenhet av ekonomiarbete och vill utveckla dina ekonomikunskaper hos ett internationellt konsultbolag? Vi söker dig dom gillar att jobba självständigt och med mycket eget ansvar över ditt arbete. Trivs du i högpresterande miljöer där man får vara delaktig i den dagliga verksamheten? Då har vi tjänsten för dig.

Arbetsbeskrivning:

För kundsräkning söker vi en ekonomiassistent som kommer få ta stort eget ansvar och utvecklas i rollen som ekonom. Du kommer självständigt ansvara för leverantörsreskontra, kvitto- och utläggsredovisning samt bistå i diverse olika projekt. Vidare kommer du stötta övriga ekonomifunktionen med administration samt finnas tillgänglig för administrativa uppgifter hos backoffice teamet. I din roll som ekonomiassistent kommer du jobba nära bolagets redovisningsansvarig samt CFO.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Leverantörsreskontra
  • Reseräkningar & Utläggshantering
  • Projektadministration
  • Fakturering
  • Övrig administration

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär inom ekonomi och som är nyfiken på att lära dig nya uppgifter i din roll som ekonomiassistent. Fördelaktige har du 1-3 års erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och vi kommer se det som meritande om du har jobbat med reseräkningar och utlägg. Kunden har sin verksamhet runt om i Europa vilket gör att viss del av upplärning samt intern kommunikation sker på engelska, där av är det viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i SAP och är vass på Excel. 

Som person tar du stort eget ansvar och drivs av att lära dig nya saker inom ekonomi och administration. Du är även en god kollega som hoppar in och stöttar dom övriga avdelningarna vid eventuella förfrågningar.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i början/mitten av augusti och som förväntas fortlöpa i 6 månader. För rätt person kommer det finnas goda chanser till överrekrytering då det finns en vakans på tjänsten. Kunden har sitt kontor i närheten av Östermalmstorg och under rådande omständigheter sker delar av arbetet på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Ekonomiassistent , Kundreskontra, Leverantörsreskontra 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till Internationellt konsultbolag i city

Jurek