ekonomijobb.se

EKONOMIASSISTENT TILL INTERNATIONELLT FÖRETAG I MARKARYDSREGIONEN

Företag A-Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

EKONOMIASSISTENT TILL INTERNATIONELLT FÖRETAG I MARKARYDSREGIONEN

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent med koll på moms! Uppdraget är ett vikariat med start i mitten av oktober och kommer att pågå till sista juni 2020. I rollen som ekonomiassistent kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av leverantörsfakturor. Andra förekommande arbetsuppgifter kommer att vara de dagliga uppgifterna som hör en ekonomiavdelning till. 

Flytande engelska i både tal och skrift är ett krav då du kommer att jobba med import där alla fakturor är på engelska.

Personliga kvalifikationer
Som person är det viktigt att du är positiv, självständig och initiativtagande. Du kommer att sitta tillsammans med två kollegor så hjälp på plats finns alltid att få. 

Du som söker bör ha ett intresse av ekonomi och att arbeta med siffror. Eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på att hitta rätt personlighet!

Ansökan
Låter detta som jobbet för dig? Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev. 

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag. 

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
 

Kontakt
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708399725
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853

Dela detta jobb

EKONOMIASSISTENT TILL INTERNATIONELLT FÖRETAG I MARKARYDSREGIONEN

A-Finance