ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Göteborg

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Göteborg

Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som ekonomiassistent på ett innovativt bolag i centrala Göteborg! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till januari 2023, med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Till vår kund som är verksamma inom automationsbranschen söker vi nu dig som vill arbeta i den spännande och utmanande rollen som senior ekonomiassistent. I detta långa konsultuppdrag förekommer flertalet intressanta arbetsuppgifter som ekonomiassistent, men önskar även att du varit i kontakt med projektredovisning. 

Arbetsuppgifter:
- Projektredovisning.
- Avstämning.
- Hantering av bankgarantier.
- Anläggningsregister, ansvar för att det hålls uppdaterat.
- Fakturering (som ligger utanför ordinarie verksamhet).
- Rapportering i koncernredovisningsprogram. 

Detta är en roll för dig som är duktig på att lyfta blicken och se vad som behöver göras, du har troligtvis arbetat några år som ekonomiassistent och känner dig trygg i hela flödet. Har du dessutom erfarenhet av konsultrollen är du troligtvis helt rätt matchning för detta uppdrag!

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som ekonomiassistent. Du har minst två års arbetslivserfarenhet av liknande roller och har du dessutom varit i kontakt med projektarbete och arbete i affärssystem.

Kvalifikationer:
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande roll.
- Kännedom kring projektredovisning.
- Erfarenhet av SAP (om inte är "systemvana" ett krav).
- Flytande engelska, både tal och skrift.

Då detta är ett konsultuppdrag tror vi att du är van att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetssätt. Som person tror vi att du är prestigelös, noggrann och konsultativ. Du trivs i en stöttande roll och är trygg i såväl din kompetens som dig själv.

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som ekonomiassistent hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till januari 2023, med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan! 

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent till internationellt bolag i Göteborg

Jurek