ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent till internationellt bolag i city

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Ekonomiassistent till internationellt bolag i city

Till vår kund, ett mindre internationellt företag inom flygplansunderhåll söker vi nu en ekonomiassistent med start omgående. Kunden sitter i fräscha lokaler Stockholm city. Du kommer jobba tätt ihop med ekonomichefen och avlasta i hans arbete. I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med hela ekonomiflödet från löpande bokföring med leverantörsreskontra till avstämningar. Du kommer även få vara delaktig i månads-och årsbokslut. Uppdraget löper 6 månader med chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Hantera leverantörsfakturor
  • Avstämningar mot balanskonton
  • Inbetalningar av kunder
  • Momsredovisning och arbetsgivaravgift deklarationer

Vem är du?                                                                                                                  

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har förståelse för hela flödet och kan självständigt driva processen. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du positiv och glad lagspelare. Du är prestigelös och kan hugga in där det behövs. Har du vana av affärssystemet Fortnox ses det som meriterande.

Du erbjuds

En spännande roll som ekonomiassistent där du får möjligheten att lära dig mer om ekonomi från grunden och jobba med brett med hela flödet från ax till limpa. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper 6 månader framåt med chans till förlängning för rätt person.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till internationellt bolag i city

Jurek Bemanning