ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vindex söker för tillfället en ekonomiassistent till ett uppdrag i interimsform för kunds räkning. Start för tjänsten är omgående och uppdraget pågår sedan under sex månader. I tjänsten kommer du att arbeta tätt med redovisningsteam runtomkring i världen. Du kommer att få ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter, utvecklas och dessutom ha roligt på jobbet.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Ekonomiassistent till ledande globalt retailföretag

 • Skapa fakturor
 • Kontrollera och boka inkommande betalningar
 • Hantera partner provision
 • Kontoavstämningar

För den här tjänsten söker vi dig som är nyfiken, driven och redo att ta dig an nya utmaningar. Du är snabblärd och engagerad i allt du gör. Därtill har du ett öga för detaljer och har god struktur för ditt arbete.

Kvalifikationer för rollen som Ekonomiassistent till ledande globalt retailföretag

 • Ekonomiutbildning eller motsvarande på eftergymnasial nivå
 • Minst 3 års erfarenhet av redovisning, med förståelse för digital sales
 • Stark kommunikationsförmåga
 • Erfarenhet av förändringsarbete inom redovisningsfunktionen
 • Kompetent Excel användare
 • Erfarenhet av SAP Finance och Dynamics365
 • God kommunikationsförmåga på engelska och svenska

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Ansökan

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss via "ansök här" och ange ref KJEKASS1629. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson vid fler frågor kring rollen. Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsbolag ekonomiassistent 

Vindex rekryterar ekonomiassistenter i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ekonomiassistent till globalt retailföretag

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb