ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent till globala koncernen BillerudKorsnäs!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-07

Ansök nu

Ekonomiassistent till globala koncernen BillerudKorsnäs!

Här finns en stor möjlighet till att förvärva värdefull erfarenhet inom ekonomi på ett globalt företag där fokus ligger på en hållbar framtid! Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Academic Work söker för BillerudKorsnäs räkning en ekonomiassistent. Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra teamet för leverantöreskontra som består av 10 medarbetare. Teamet för leverantöreskontra är det största teamet inom Service Center och består av ekonomiassistenter och redovisningsekonomer.

"Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?" -BillerudKorsnäs

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BillerudKorsnäs. Uppdraget är på heltid och kommer initialt sträcka sig fem månader framåt.

Du erbjuds

 • En gyllene chans att få jobba på ett globalt företag med hållbarhet i fokus

 • Att vidareutveckla dina kunskaper inom redovisning

 • Att jobba i en trevlig och utvecklande arbetsmiljö med härlig kultur

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Hantera inkommande leverantörsfakturor

 • Ärendehantering via mail och telefon, internt och externt

 • Hjälpa till med bokslut

Vi söker dig som

 • Har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi alternativt har andra erfarenheter och kunskaper som bedöms som likvärdiga

 • Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språken

Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och tidigare har arbetat i systemet Agresso (Unit4).

Som person är du:

 • Självgående

 • Ansvarstagande

 • Samarbetsvillig

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, 07.30 – 16.30

 • Placering: Gävle

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BillerusKorsnäs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. De är en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar. BillerudKorsnäs har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde med målet att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid.

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till globala koncernen BillerudKorsnäs!

Academic Work