ekonomijobb.se

EKONOMIASSISTENT TILL FÖRÄLDRAVIKARIAT I MÖLNDAL

Företag A-Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-02

Ansök nu

EKONOMIASSISTENT TILL FÖRÄLDRAVIKARIAT I MÖLNDAL

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning, med kontor i Mölndal, söker vi nu en ekonomiassistent till ett föräldravikariat på 1 år. I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med löpande bokföring med fokus på kundsidan, samt vara behjälplig vid boksluten.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du har erfarenhet av kundreskontraarbete sedan innan. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet. Du är van att hantera olika typer av system och har lätt för att förstå nya. Du har vana av att arbeta i Excel och skulle du ha erfarenhet av Visma Business ses detta som mycket meriterande.

Personliga kvalifikationer
Du lägger stor vikt vid att ditt arbete blir korrekt och du arbetar därför systematiskt och noggrant. Du vågar ta ansvar och du kommer ges möjligheten till egna initiativ som kan förbättra och utveckla arbetsprocesserna framåt. Eftersom du blir en del av ett team bestående av 4 ekonomer är det viktigt att du uppskattar och trivs med team-arbete där man hjälper varandra för att nå ända fram i mål.

Ansökan
Rollen skall tillsättas så snart som möjligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor, vänligen kontakta Lisa Andersson eller Olivia Engberg. 

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag. 

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
 

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 072-9828200
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 076-8528853

Dela detta jobb

EKONOMIASSISTENT TILL FÖRÄLDRAVIKARIAT I MÖLNDAL

A-Finance