ekonomijobb.se

Är du noggrann och trivs i en supporterande roll? Just nu söker vi en Ekonomiassistent till familjeföretaget Öresundschark i Malmö - perfekt för dig som vill jobba i en bred roll inom ekonomi i kombination med ordermottagning och service!
 

Rollen
I tjänsten som Ekonomiassistent på Öresundschark har du en nyckelroll som innefattar olika delar inom ekonomi. Tjänsten utgörs av ca. 70% bland annat av fakturering, administration, kontering, edi-fakturering m.m. Månads- och bokslut ingår dock inte initialt. De resterande 30% av tjänsten innefattar orderhantering, avisering av frakter, priser samt kund- och leverantörskontakt.
Tjänsten är i 4 månader och är ett mamma vikariat men kan även leda till andra tjänster via oss på Temp-Team.
 

Du erbjuds
En roll med stor variation, både inom ekonomi, men även inom orderhantering, med stora möjligheter att utvecklas i företaget i rätt riktning. Det här är en arbetsplats med högt i tak och känslan av ett familjeägt företag genomsyras i hela organisationen, och du erbjuds en gedigen upplärning.
 

Din profil
Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning samt 2-4 års erfarenhet i en liknande tjänst. Har du dessutom arbetat tidigare i Visma 1000 ser vi det som ett stort plus. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Dock lägger vi störst vikt vid din personlighet!

Som person tänker vi att du har ett stort engagemang, social och stresstålig. Vidare är du noggrann, organiserad, nyfiken och plikttrogen samt har skinn på näsan för att hitta sin plats i ett familjeföretag med tight sammanhållning. För att pendla mellan ekonomin och orderhanteringen är det även en fördel att vara flexibel i sitt tankesätt, samt även öppenhet för att hjälpa till inom organisationen där det behövs.
 

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecka Eklund på telefonnummer 040- 611 07 70.

Logga

EKONOMIASSISTENT TILL FAMILJEFÖRETAG I MALMÖ!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb