ekonomijobb.se

Ekonomiassistent till ett entreprenadföretag i Norrort i Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-11

Ansök nu

Ekonomiassistent till ett entreprenadföretag i Norrort i Stockholm

För en kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent till ett konsultuppdrag på 7 månader med start i mitten av april. Har du precis tagit examen inom ekonomi eller besitter du grundläggande kunskaper inom redovisning så kan det vara dig vi söker. För att passa in i rollen som ekonomiassistent är du en person som är strukturerad, snabblärd och prestigelös. Om denna beskrivning stämmer väl in på dig tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om rollen som ekonomiassistent
Som ekonomiassistent för detta konsultuppdrag kommer du främst att hantera leverantörsreskontran och den löpande redovisningen med stöd av ekonomichefen. I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att ankomstregistrera leverantörsfakturor, göra bankavstämningar, attestera fakturor samt göra den löpande bokföringen för företaget. Du kommer att hantera cirka 30–40 fakturor om dagen och kommer att arbeta i ekonomisystemet Hogia och Readsoft. Arbetsplatsen präglas av en familjär stämning och de sitter i trevliga lokaler i ett industriområde i norrort. Arbetsgruppen består av fyra personer och du kommer rapportera till ekonomichefen. Konsultuppdraget startar mitten av april och avslutas sista oktober. Den första och den sista månaden av uppdraget kommer du att arbeta 75%, men resterande perioden av uppdraget arbetar du 100%.

Är du rätt för rollen som ekonomiassistent?
Vi söker dig som har tagit en kandidatexamen inom ekonomi. Du behöver inte besitta några tidigare erfarenheter inom redovisning, men det är meriterande om du har det. Som person ska du vara systemintresserad, noggrann, nyfiken och lättlärd. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör samt är målinriktad i ditt arbete och vill lära dig och utvecklas inom redovisning.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till oss. Vid eventuella frågor kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olivia Olofsson Hedström, olivia.olofsson@talentrecruitment.se.

Snabba fakta
FÖRETAG
Talent Recruitment
ORT
Stockholm
ANSTÄLLNINGSTYP
Temporary
ANSVARIG KONSULT
Olivia Olofsson

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till ett entreprenadföretag i Norrort i Stockholm

Talent Recruitment