ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du snabblärd, vill utvecklas inom ekonomi och gillar att ha många bollar i luften? Då kanske Du är den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

En av Europas största bilkedjor söker nu en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning. Du kommer att tillhöra leverantörskontra-teamet som består av härliga kollegor med varierande personligheter och kunskaper. Kompetens, respekt och engagemang är värderingar som genomsyrar företaget

Du erbjuds

  • En trevlig arbetsplats där man värnar om sina anställda

  • En fot in i ett stort och spännande företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du jobba med verksamhetsredovisning gentemot de olika bolagen inom koncernen. Dina arbetsuppgifter består främst av leverantörsreskontra där fokus är att säkerställa att ni betalar era leverantörer i tid. Det kan innebära påminnelsehantering och se till att kreditfakturor blir utbetalda.

Vi söker dig som

  • Har en avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi

  • Har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete

  • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska då både dessa språk används i det dagliga arbetet

Som person ser vi att du har lätt för att sätta dig in i nya system, du ska inte vara rädd för att ta för dig och du ska kunna be om hjälp när det behövs. Då man arbetar i team så ser vi även att du har en god samarbetsförmåga och hjälper gärna dina kollegor.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Mer information om företaget kommer längre fram i processen.

 

Ekonomiassistent till ett av Europas största bilkedjor

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb