ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent till ett av Europas största bilkedjor

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-01

Ansök nu

Ekonomiassistent till ett av Europas största bilkedjor

Är du snabblärd, vill utvecklas inom ekonomi och gillar att ha många bollar i luften? Då kanske Du är den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

En av Europas största bilkedjor söker nu en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning. Du kommer att tillhöra leverantörskontra-teamet som består av härliga kollegor med varierande personligheter och kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du jobba med verksamhetsredovisning gentemot de olika bolagen inom koncernen. Dina arbetsuppgifter består främst av leverantörsreskontra där fokus är att säkerställa att ni betalar era leverantörer i tid. Det kan innebära påminnelsehantering och se till att kreditfakturor blir utbetalda.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som

För att du ska klara av detta jobb ser vi att du som lägst har en gymnasieutbildning med inriktning ekonomi. Är du utbildad på gymnasienivå ser vi även att du har någon form av erfarenhet av ekonomiarbete. Det är meriterande om du har en universitets- eller högskoleutbildning samt om du tidigare jobbat i Palette.

Som person är du:

  • Självgående
  • Målinriktad
  • Serviceinriktad
  • Bra på att samarbeta

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till ett av Europas största bilkedjor

Academic Work