ekonomijobb.se

Ekonomiassistent till Energihem i Sundsvall!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-20

Ansök nu

Ekonomiassistent till Energihem i Sundsvall!

Energihem letar nu efter en ekonomiassistent att utöka sitt härliga team med! Med en tillväxtresa och en kraftig frammarsch har Energihem tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte. Med sitt unika koncept och hållbara framtidsvision är Energihem ett innovativt företag på god väg mot att bli en ledande aktör inom solel och fönsterbyten. För att främja detta behöver de nu förstärka sin ekonomiavdelning. Denna roll är perfekt för dig som har erfarenhet inom ekonomi, och som framöver vill utvecklas ännu mer inom området!Om tjänsten

Ekonomiavdelningen består idag av ett team på 10 personer, där de nu letar efter ett nytt tillskott i form av en ekonomiassistent med inriktning på kundfakturering. Här finns stora utvecklingsmöjligheter, inte endast inom de administrativa uppgifterna, men även inom ett bredare område inom just ekonomi. Energihem är ett företag som drivs av förändring och att blicka framåt, vilket gör att detta är en passande tjänst för just dig som har ett stort intresse för ekonomi och som tycker om förbättringsarbete!

Du erbjuds

 • En dedikerad konsultchef under hela din anställningsperiod

 • En roll i ett innovativt företag med stora ambitioner

 • Stora utvecklingsmöjligheter inom både rollen och företaget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med bland annat fakturering, kontering och löpande avstämningar. Du kommer även ha ett ansvar för kundfaktureringen samt stötta upp kollegorna inom arbetsteamet. Arbetet är bestående av del- och veckomål, som teamet tillsammans arbetar för att uppnå.

Vi söker dig som

I denna roll ser vi att du har ett intresse för ekonomi och siffror, samt att du är noggrann med ett öga för detalj och har en förståelse för vikten av ditt arbete.

Vi söker dig som:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi

 • Har ett stort intresse för ekonomi

 • Talar och skriver obehindrat på svenska

Vi ser det som mycket meriterande om du tidigare arbetat som ekonomiassistent eller med liknande arbetsuppgifter samt om du har erfarenhet av ekonomisystemet Fortnox.

Som person är du:

 • Noggrann

 • Ansvarstagande

 • Initiativtagande

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Sundsvall

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Energihems önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Deras utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

De är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har de också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

 

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till Energihem i Sundsvall!

Academic Work