ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent till Elon Group

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Ekonomiassistent till Elon Group

Nu söker vi dig som har ett intresse för ekonomi och som drivs av att göra kunder nöjda. Här får du chans att arbeta i ett företag som hela tiden strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats och på en avdelning där hjälpsamhet är en av nycklarna. Är du redo att ta dig an rollen som ekonomiassistent på ett av regionens största bolag så ser vi fram emot din ansökan redan idag – vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Elon är en butikskedja för produkter och tjänster till hemmet med ca 340 butiker fördelade över hela Sverige och stora delar av Norge. Huvudkontoret ligger vid Marieberg strax utanför Örebro och som ekonomiassistent tillhör du ekonomiavdelningen som ansvarar för hela koncernens ekonomihantering.

Som ekonomiassistent på Elon Group kommer du främst att arbeta inom Elon Financial Services (EFS). EFS är en finansiell supportfunktion som finns till för Elons butiker där du tillsammans med avdelningen får chans att forma relationerna och tjänsterna de tillhandahåller till sina butiker. I arbetsuppgifterna ingår att hantera butikernas leverantörsfakturor inklusive leverantörsupplägg och betalningar. I arbetet kommer du också att arbeta med löpande bokföring, avstämningar och kundinbetalningar. Du jobbar med Elons butiker och får därmed chans att arbeta både med storbolaget och det mindre ägarledda bolaget. Stina Wallentin arbetar som redovisningsspecialist, henne kommer du att få mycket stöttning av och ni kommer att arbeta tätt tillsammans. Du rapporterar till Anders Löthgren, koncernredovisningschef.

Tjänsten är en direktrekrytering till ett föräldravikariat vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work, men du anställs direkt på Elon Group. Bolaget expanderar varpå det finns goda chanser till tillsvidareanställning efter föräldravikariatet.

Du erbjuds

En perfekt chans in på en ekonomiavdelning i ett av regionens största bolag och stora utvecklingsmöjligheter, både inom din tjänst men även inom andra roller och avdelningar. Kollektivavtal och förmåner enligt det är en självklarhet. Arbetsuppgifter

 • Sköter in- och utbetalningar samt löpande bokföring
 • Kontrollerar leverantörsfakturor, administrerar och skickar ut för attest till butiksägare/chefer
 • Supporterar Elon Groups kunder via både telefon och mail

Vi söker dig som

 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
 • Har god dator- och systemvana
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då det förekommer regelbunden kontakt med Elons butiker

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av redovisningsarbete och löpande bokföring, särskilt av butiksrörelse.

Som person är du:

 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Kommunikativ
 • Ansvarstagande

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett personlighetstest kommer att ingå i processen.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Marieberg/travbanan Örebro

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elon Groups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Ansvarig rekryterare är Sara Belicke.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Elon Group är en nordisk allians som ägs och drivs av egna företagare och handlare i Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark. Vi har styrkan hos ett storbolag, med engagemanget från entreprenörer med lång erfarenhet av sin lokala marknad och kunder. Med över 500 butiker runtom i hela Norden finns vi tillgängliga för att hjälpa och erbjuda service där våra kunder finns. Varje butik har egna säljare, rådgivare, installatörer och montörer. Butikerna fungerar även som lokala lager nära kunden, vilket möjliggör oslagbara ledtider.

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till Elon Group

Academic Work