ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent till deltidsuppdrag i Upplands Väsby

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-07

Ansök nu

Ekonomiassistent till deltidsuppdrag i Upplands Väsby

Till vår kund som ett är världsomspännande företag inom transportbranschen söker vi nu en ekonomiassistent med start omgående och placering i Upplands Väsby. Tjänsten omfattar initialt 75 % men kan komma att omfatta heltid för att täcka upp för en sjukskrivning. 

Du kommer ingå i ekonomiavdelningen som består av totalt 8 personer och ekonomichefen, där redovisningen består av 3 personer samt 5 personer som jobbar med kundreskontra, inköp, reklamation och fakturering. Du rapporterar till Ekonomichefen.

 

Arbetsbeskrivning:

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat intern och extern rapportering, månadsbokslut, ansvar för löpande betalningar samt vara kontaktperson för kundens shared service centers. Arbetet kräver viss flexibilitet i arbetstider vid månads- och årsbokslut.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Betalningar och kontroller gällande dessa
  • Bokslutsarbete, balans och resultatrapportering
  • Uppföljning av våra shared service centers
  • Framtagande av info till revisorer
  • Anläggningsregister & Interna Investeringsadministration
  • Leverantörsadministration och kontroller
  • Backup för resten av redovisningsgruppen i administrativa arbetsuppgifter 

Vem är du?

Vi söker dig som är gymnasieekonom med några års erfarenhet liknande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning och att du har jobbat några år med bokföring, leverantörsreskontra och betalningar.

Du är analytiskt lagd, flexibel, en lagspelare, prestigelös och stresstålig med integritet. Du har gärna vana av arbete med andra funktioner utanför landets gränser. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i redovisning, SAP och Excel, samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av att jobba mot Shared Service centers ses detta som meriterande.

Du erbjuds:

En roll som ekonomiassistent på ett internationellt bolag med placering i Upplands Väsby. Tjänsten omfattar deltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent till deltidsuppdrag i Upplands Väsby

Jurek