ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomiassistent till deltidsuppdrag i centrala Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Ekonomiassistent till deltidsuppdrag i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning:

Vår kund söker nu en ekonomiassistent till ett uppdrag på 50%. Du kommer stötta ekonomichefen i det dagliga arbetet och du kommer hantera både kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även vara delaktig i administration kopplat till ekonomi och bistå ekonomichefen med underlag.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Kundreskontra

  • Leverantörsreskontra

  • Löpande bokföring

  • Administration

Vem är du?

Vi söker dig som är gymnasieekonom med 1-3 års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Du har jobbat några år med löpande bokföring och fördelaktige med både kund- och leverantörsreskontra. Du är flexibel, prestigelös och trivs i en start up miljö. Du har även god förståelse för ekonomi och vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat i Visma.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett harmoniskt och socialt bolag där du får vara delaktig i det dagliga ekonomiarbetet. Tjänsten är förlagd på 50% och där du kan utgå både från kontoret och på distans. Tjänsten har omgående start och förväntas fortlöpa 3-6 månader. Kunden har sitt kontor i närheten av Fridhemsplan.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent till deltidsuppdrag i centrala Stockholm

Jurek