Convini erbjuder
Människorna som är Convini skapar framåtrörelsen och tar vårt koncept till nya nivåer. För att kugga i vår kultur ska du vara en lika nyfiken och passionerad relationsbyggare som vi. En modig lagspelare som kan bidra till den höga energinivån och vår vision. En varm och bjussig person som gärna delar kunskap och ger service utöver det vanliga. Vad vi erbjuder dig är en resa i personlig utveckling med lika stolta som engagerade kollegor som du. Starka personligheter som triggas av ansvaret, de tydliga prestationskraven, skrattfaktorn på jobbet och friheten att pussla ihop arbetsdagarna efter eget huvud.

Arbetsuppgifter
Som Ekonomiassistent kommer du att hantera löpande fakturering och order, bokning av inbetalningar, påminnelse- och inkassohantering, utföra registreringskontroller av inventerade Convini-butiker. Du kommer även att ha en viktig roll avseende registervård av vår kundreskontra, delaktig i bokslut - och revision, vara behjälplig vid kontoavstämningar samt övrig ekonomiadministration.

Vem är du
Du är en ansvarfull, strukturerad och nyfiken person som inte räds förändring. Förmågan att lyckas hänger ihop med din inställning, sociala förmåga samt lyhördhet för kunder, såväl externa som interna. Du har ett driv som gör att du kommer till avslut, du inger förtroende, samt besitter integritet och samarbetsförmåga. 
Baskravet är att du har högskoleutbildning inom företagsekonomi. Du behöver också vara duktig på Microsoft Excel. Har du praktisk erfarenhet av liknande arbete så har du lite försprång gentemot övriga.

Övrig information
Placering: Solna
Omfattning: Heltid tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Ingela Haglund (ingela.haglund@nextu.se) 070-770 31 21

Ansökan
Convini har valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u’s hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande.
  
Sök tjänsten som ekonomiassistent redan idag! Vi ser fram emot din ansökan.
 
Om företaget 
Convini – Mat och Kaffe på Jobbet - erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget 135 anställda, över 1 400 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på 310 miljoner kronor. En omsättning som har mer än fyrdubblats de senaste 10 åren. Convini har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg och Malmö med omnejd. Convini Kaffe AB som driver varmdryckskonceptet tillhandahåller marknadens bästa kaffemaskiner. Receptprogrammerade för optimal smak och kontinuerligt kvalitetssäkrade av passionerade Caféansvariga – dvs ”ditt café på jobbet”. Mer information om företaget finns på www.convini.se 

Om Next u
Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se