ekonomijobb.se

Logo

Ekonomiassistent till city med chans till fast anställning

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

Ekonomiassistent till city med chans till fast anställning

Till vår kund, ett internationellt IT-konsult bolag inom digitala affärslösningar söker vi nu en ekonomiassistent med start omgående. Uppdraget löper 6 månader och för rätt person är tanken att det ska övergå i en fast anställning efter denna period. Kunden är placerad i moderna lokaler i centrala Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innefatta arbete med:

  • Leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Ringa på kundfordringar
  • Avlasta i övriga arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare, positiv och framåt och beredd att hugga in där det behövs. Du är nyfiken och vill lära dig mer om redovisning och hur arbetet fungerar på en ekonomiavdelning.

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra i ett spännande företag. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. För rätt person är tanken att finns chans till fast anställning efter 6 månader!

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till city med chans till fast anställning

Jurek Bemanning