ekonomijobb.se

EKONOMIASSISTENT TILL CENTRALT BOLAG I GÖTEBORG

Företag A-Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-26

Ansök nu

EKONOMIASSISTENT TILL CENTRALT BOLAG I GÖTEBORG

Arbetsbeskrivning
Till ett 6 månader långt uppdrag söker vi nu dig som är ekonomiassistent med något års erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra och som trivs gott i en bred roll med arbetsuppgifter högt och lågt. Uppdraget startar så snart som möjligt och bolaget vi samarbetar med sitter i inspirerande lokaler i de centrala delarna av Göteborg dit du enkelt tar dig med kollektivtrafiken. Teamet du blir en del av består idag utav totalt 9 personer. 

I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med:
- avstämning inköp och försäljning
- jämförelse av utfall mot budget och
- hantering av leverantörsfakturaflödet 
- kundreskontra

Erfarenhet
Har du något års erfarenhet från en roll som ekonomiassistent med liknande arbetsuppgifter är du den vi söker! Du arbetar ständigt för att förbättra och effektivisera arbetsprocesserna och är i sådana lägen inte främmande för att komma med idéer och driva igenom förslagen. Nya system kommer du snabbt in i och har du erfarenhet av IFS är detta ett stort plus. Du kommer att arbeta på både svenska och engelska, vilket förutsätter att du är bekväm i de båda språken på en professionell nivå.

Personliga kvalifikationer
För att trivas i denna roll, där arbetet sker både högt och lågt, är det viktigt att du är prestigelös. Teamet är viktigt och man arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål och deadlines. Du arbetar noggrant, självständigt och effektivt.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev)! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket öppnar upp för en snabbt process. Vänta därför inte med att visa ditt intresse! För frågor, vänligen kontakta Olivia Engberg eller Lisa Andersson.

Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Dela detta jobb

EKONOMIASSISTENT TILL CENTRALT BOLAG I GÖTEBORG

A-Finance