ekonomijobb.se

För hyrrekrytering till bolag inom fastighetsutveckling sökes nu en ekonomiassistent
Nu söker vi på Vindex en ekonomiassistent för hyrrekrytering till en av våra kunder. Det innebär att du initialt går som konsult via Vindex under de första sex månaderna och därefter övergår i en fast anställning, givet ett lyckat samarbete. Tjänsten startar omgående och du kommer i den här rollen ansvara för hela flödet inom leverantörsreskontra för samtliga bolag i koncernen.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som ekonomiassistent till bolag inom fastighetsutveckling
Ansvarig för leverantörsreskontra-processen
Kontering
Betalningar
Uppföljning av kostnadsområden
Avstämningar
Löpande redovisning
Förekommande ad hoc-uppgifter
För den här rollen söker vi dig som trivs i en ansvarsfull roll där får arbeta både högt och lågt. Du är social, framåt och tar mycket egna initiativ. Vi ser även gärna att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt samt att du är lösningsorienterad med ett starkt driv att utvecklas.

Kvalifikationer för rollen som ekonomiassistent till bolag inom fastighetsutveckling
Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst 2-3 års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent
Tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter inom leverantörsreskontra
Goda IT- och systemkunskaper
Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref KJEKASS700. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ekonomiassistent till bolag inom fastighetsutveckling

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-27

Ansök nu

Dela detta jobb