ekonomijobb.se

Brightby söker just nu en ekonomiassistent till ett konsultuppdrag i City. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby. Tjänsten kan komma att övergå i en anställning hos kunden. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Du kommer att arbeta i en grupp på ekonomiavdelningen där alla hjälps åt och strävar efter gemensamma mål med stark teamkänsla.

Kort om tjänsten:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Kontakt med kunder
  • Löpande bokföring
  • Behjälplig i redovisningsavdelningens dagliga arbete, månads och årsbokslut

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är gymnasieekonom alternativt utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har flera års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och som vill fortsätta utvecklas i rollen. Det är meriterande om du tidigare arbetat med system som Agresso och Palette.

Personliga Egenskaper
Som person är du strukturerad, noggrann och känner dig trygg i arbete inom kundreskontra. Rollen passar dig som tycker om att arbeta självständigt i kombination med nära samarbete med kollegor och att hjälpa till där behovet finns. Du är prestigelös, har ett lösningsorienterat synsätt och har ett stort intresse för problemlösning. Vidare kommunicerar du både på svenska och engelska i tal samt skrift.

Ekonomiassistent till bolag i City

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb