ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent till bolag i bygg och anläggningsbranschen!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Ekonomiassistent till bolag i bygg och anläggningsbranschen!

Nu söker vi dig med tidigare bakgrund inom ekonomi med fokus på leverantörsreskontra i en utvecklande och fartfylld roll som Ekonomiassistent till ett stabilt bolag inom byggbranschen i Södra Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst sex månader framåt, därefter anställning i verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Vår kund som är verksamma inom bygg och anläggningsbranschen har specialistkompetens inom grund och markläggning. Verksamheten har utvecklats till vad det är idag sedan 1860 och är numera en ledande aktör inom bygg och anläggningsbranschen.
I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta väldigt nära med dina medarbetare på ekonomiavdelningen, projektledare, tekniker och kunder inom verksamheten. Huvudfokuset kommer att ligga inom kontering av ett tusentals fakturor månadsvis på leverantörssidan.

- Skapa bokföringsorder för leverantörsfakturor (papper och pdf-fakturor eller elektroniskt format)
- Attestflöde på leverantörsfakturor
- Reseräkningar – First card fakturor och kvitton
- Flex för tidrapportering
- Skapa underlag för bokföring till Azets

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig trygg med en fartfylld vardag med flertalet ansvarsområden. Som person är du proaktiv och strukturerad med stor känsla för detaljer och du bör ha ett antal års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi och administration. Detta är uppdraget för dig som känner dig bekväm med dina ekonomi kompetenser och trivs med att arbeta i en väldigt varm och trevlig arbetsmiljö!

Kvalifikationer:

- Svenska & engelska – i tal och skrift
- God vana i Office, framför allt Excel & PowerPoint
- Universitetsexamen inom ekonomi, redovisning och/eller revision eller jämförbar utbildning

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som ekonomiassistent i södra Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst sex månader framåt, därefter anställning i verksamheten.
Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent till bolag i bygg och anläggningsbranschen!

Jurek