ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomiassistent till Beckhoff Automation AB Malmö

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Ekonomiassistent till Beckhoff Automation AB Malmö

Vill du arbeta som ekonomiassistent för ett innovativt och teknikstarkt bolag där du får arbeta självständigt i en bred ekonomiroll och kan sätta dina egna ramar i en avslappnad och glad arbetsmiljö? Gillar du ordning och reda och samtidigt att få kunna komma med idéer och sätta nya rutiner? Då ska du läsa vidare och söka ekonomitjänsten hos Beckhoff i Malmö! Hos Beckhoff blir du en del av ett internationellt ledande bolag med ett starkt varumärke och en familjär känsla.

Är det du som är Beckhoffs nya Ekonomiassistent?

I rollen som ekonomiassistent kommer du behöva...

ha med dig tidigare erfarenheter inom ekonomi och ha arbetat med för en ekonomiassistent sedvanliga arbetsuppgifter som bland annat:

  • löpande bokföring

  • in- och utbetalningar

  • kund- och leverantörsreskontra

  • fakturering

  • attestering

  • kravhantering

  • varit behjälplig vid bokslut

Du har också vana från att tidigare ha arbetat i större system, är en stjärna i Excel och pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Förutom det löpande...

så består arbetet av dagliga avstämningar inom tvåmannateamet, analys av större mängd data och mycket arbete i Excel. Ni arbetar även kontinuerligt med att fortsätta digitaliseras, förbättra och förenkla arbetet, att sätta nya rutiner och att hitta ett bättre flöde i processerna. Du kommer att ha ett bra bollplank i ekonomichefen och ni arbetar tätt med nära kontakt.

Som person har du sinne för siffror...

och har förmåga att både förstå helheten och kunna se samband i det arbete du sitter med. Vidare så är du noggrann och strukturerad, du kan arbeta självständigt och är initiativrik. Du tar gärna egna beslut, är flexibel och gillar att sätta dina egna ramar. Samtidigt är du prestigelös, vågar be om hjälp eller råd och gillar det kollegiala.

Beckhoff är internationellt ledande inom teknologi för datorbaserad styrning...

och har sedan företaget grundades 1980 ständigt legat i framkant med innovativa produkter och lösningar med grund i den PC-baserade styrningen. Huvudsätet finns i Tyskland och där finns alla centrala avdelningarna såsom utveckling, produktion, administration, distribution, marketing, support samt service. Beckhoffs närvaro på den globala marknaden säkras genom dotterbolag, och via globala återförsäljare representeras företaget i över 75 länder.

Huvudkontoret för Beckhoffs svenska dotterbolag ligger i Malmö med ytterligare kontor i Göteborg, Stockholm och Piteå. Kundanpassade maskiner utgör en stor del av det svenska industrilandskapet och Beckhoff hjälper sina kunder över hela landet med deras mycket motiverade team med mer än 30 ingenjörer och specialister.

Läs mer om Beckhoff här

För att söka rollen… 

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är 2022-01-31. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

I den här rekryteringen samarbetar Beckhoff Automation AB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Elise Ahlbertz på elise.ahlbertz@roirekrytering.se.

Anställning hos: Beckhoff Automation AB 
Omfattning: Heltid 
Start: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent till Beckhoff Automation AB Malmö

Roi Rekrytering Sverige AB