ekonomijobb.se

Ekonomiassistent till Axis Communications

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-27

Ansök nu

Ekonomiassistent till Axis Communications

I den är tjänsten kommer du att få lära dig grunderna i ekonomiarbete på ett stort och internationellt företag. Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning inom ekonomi eller en YH/KY utbildning med ekonomisk inriktning. Har du goda kunskaper i Excel är detta ett stort plus. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Om tjänsten
Academic Work söker för Axis Communications räkning en ekonomiassistent. Vår kund är en global och innovativ marknadsledare inom nätverksvideo. Oavsett avdelning inom företaget letar vår kund efter engagerade, och prestigelösa kollegor som hjälper företaget att bygga vidare på sin framgång. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis Communications i 6 månader med chans till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du att vara en del av ekonomiavdelningen och framförallt arbeta med leverantörsreskontra, dina uppgifter kommer vara att:

 • Registrera och scanna in leverantörsfakturor i ERP systemet

 • Svara på frågor via mail och telefon internt och externt, hantera påminnelser och krav relaterat till leverantörsreskontran

 • Ansvara för utläggsfakturering och krediteringar för returnerat gods från koncernens dotterbolag

 • Avlasta med övrig ekonomiadministration på avdelningen vid arbetstoppar

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasial ekonomiutbildning alternativt en YH/KY inom ekonomi

 • Har erfarenhet av att arbeta med ekonomiadministration tidigare

 • Är noggrann och kvalitetsmedveten

 • Är obehindrad i engelska i tal och skrift då det är företagets koncernspråk

Det är meriterande om du...

 • Har goda kunskaper i Excel

 • Har god vana av att arbeta i system

Som person är du strukturerad och har vana av att organisera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter samt besitter en känsla för detaljer. Du är van vid att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och avslutar det du påbörjar. Vidare så visar du stort engagemang i din roll och relaterar till din omgivning på ett prestigelöst och lyhört sätt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning

 • Placering: Lund

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.

Dela detta jobb

Ekonomiassistent till Axis Communications

Academic Work