ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vindex söker för Amblins räkning en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Amblin är ett konsultföretag som levererar ekonomitjänster till fastighetsbranschen. Bolaget bedriver verksamhet inom två affärsområden; Ekonomikonsultationer samt Ekonomisk förvaltning. Bolaget grundades 2002 och har idag 51 anställda. Idag ansvarar Amblin för den ekonomiska förvaltningen för 850 legala bolag med ca 300 fastigheter (kontor, handel, logistik, lager, projektutveckling och bostäder) till ett fastighetsvärde av ca 65 miljarder SEK. Uthyrningsbar yta är ca 2 000 000 kvm och antalet hyreskontrakt är ca 7 000 st.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra ansvarar du för leverantörsadministrationen för ett flertal fastighetsportföljer. Tjänsten är placerad i moderna lokaler i närheten av Solna centrum.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

 • Kundansvar avseende leverantörsadministrationen för ett flertal fastighetsportföljer
 • Granska och registrera leverantörsfakturor
 • Inkasso- och påminnelsehantering
 • Momshantering: ansvar att tillsammans med bolagsekonom och hyresadministratör se till att rätt schablonmoms är inlagd
 • Kontering av fakturor
 • Upplägg av nya attestflöden och projektflöden
 • Ansvara för leverantörsfrågor vid uppstart samt avslut av uppdrag
 • Utbilda kunder i Palette
 • Löpande uppdatering av arbetsinstruktioner

Kravprofil

 • Några års erfarenhet som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra
 • Systemerfarenhet av Palette
 • Meriterande med erfarenhet av fastighetsbranschen
 • Behärska engelska både muntligt och skriftligt

Personliga egenskaper

Som ekonomiassistent hos Amblin är det viktigt att du är en person som gillar att samarbeta och värnar om teamkänslan. Du är även van att arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en inlyssnande och ödmjuk person samtidigt som du har lite skinn på näsan. Du trivs i en roll med breda kontaktytor och har lätt att skapa goda relationer både internt och externt.

Om Amblin

Amblin är ett växande företag som arbetar med många spännande och högkvalificerade uppdrag. Vi anser att ett bra konsultföretag kännetecknas av kompetens, service, engagemang, tillgänglighet och ambition. Detta är nyckelord som definierar vår verksamhet och genomsyrar varje del av vårt arbete.

För att kunna upprätthålla den höga kvaliteten och goda servicen vi erbjuder våra kunder, satsar vi mycket på kompetensutveckling, både via intern- och externutbildningar. Hos Amblin kommer du att få möjligheten att jobba med olika typer av kvalificerade uppdrag där du ges chansen till kontinuerlig utveckling. Vi månar mycket om personalens trivsel och vi genomför en hel del gemensamma aktiviteter, både under och utanför kontorstid.

Ansökan
Denna rekrytering sker i samarbete med Vindex AB. Är du den vi söker? Ansök via annonsen alternativt skicka ditt CV till ansvarig rekryterare Fanny Åberg (fanny.aberg@vindex.se eller 0707-705 868). Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

 

Ekonomiassistent till Amblin

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb