ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent sökes till vår kund i Malmö

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-18

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till vår kund i Malmö

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Ekonomiassistent sökes till vår kund i Malmö

Har du ett sinne för siffror, detaljer och kvalitet samt ett gediget intresse för ekonomiområdet? Trivs du med att arbeta strukturerat och lösningsorienterat samt har ett driv som tar dig framåt? Vill du arbeta i en utvecklande miljö på ett spännande bolag? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Ekonomiassistent arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen. Du arbetar aktivt med att avlasta dina kollegor och har en viktig roll i verksamheten. Arbetsuppgifterna är varierande och du fyller en stor assisterande funktion som behövs för att ta verksamheten framåt. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Leverantörsreskontra. 

  • Hantera bank- och betalningsförslag. 

  • Konteringar och avstämningar. 

  • Övriga administrativa uppgifter.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Ekonomiassistent ser vi att du har ett gediget intresse för ekonomiområdet. Därtill har du en fallenhet för siffror samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du trivs med att arbeta självständigt samt har en förmåga att driva dig själv och ditt arbete framåt. Vidare är du en prestigelös, serviceinriktad och kvalitetsmedveten lagspelare som ständigt ser lösningar istället för problem. Då företaget värderar en god gemenskap internt ser du det som en självklarhet att sprida glädje till dina kollegor. 

Viktigt för tjänsten:

  • Intresse och/eller erfarenhet från ekonomiområdet. 

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

  • Svenska och engelska i tal och skrift. 

  • God dator- och systemvana.

  • Handlingskraftig, initiativtagande och lösningsfokuserad personlighet. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på heltid på minst sex månader. Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag och du utgår från vår kunds huvudkontor i Malmö. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. För rätt person finns goda möjligheter till en anställning direkt hos vår kund. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Ekonomiassistent sökes till vår kund i Malmö

Eterni Sweden AB