ekonomijobb.se

logga

Ekonomiassistent sökes till uppdrag i Anderstorp

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till uppdrag i Anderstorp

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent på ett trevligt företag i Anderstorp! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till april 2022 med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Anderstorp söker vi nu dig som vill arbeta i den roliga rollen som ekonomiassistent. Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti som sträcker sig till minst april 2022.

I denna roll kommer du främst att hantera kundreskontra och fakturaregistrering i kundens fakturahanteringssystem men även andra spännande arbetsuppgifter så som avstämningar vid bokslut, ut- och inbetalningar med mera.

Vem söker vi till denna roll?
Vi söker dig som har utbildning inom aktuellt område alternativt att du har arbetslivserfarenhet ifrån liknande arbete. Som person tror vi att du är kommunikativ, noggrann och duktig på att självständigt planera ditt arbete. Du ser var som prioriteras för stunden och är mån om att hålla deadline för dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds
Ett utvecklande konsultuppdrag som ekonomiassistent hos vår kund i Anderstorp. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till april 2022 med chans till förlängning.

Vid frågor eller funderingar går det fin att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent sökes till uppdrag i Anderstorp

Jurek